Nyheter
  • Hovedside
15
03
2021

Info påmelding NM 2021

av admin 0

I dag kl.18.00 åpner fase 1 av påmeldinga for NM 2021 på Hamar. Topp 16 i open fra NM 2020 er forhåndskvalifiserte i fase 1. Dersom du er en av disse og ikke har høy nok rating for påmelding i fase 1, kan du melde deg på ved å ta kontakt på epost: nmdischamar@hotmail.com. https://discgolfmetrix.com/1604861

En ting som er verdt å bite seg merke i er at det ikke vil være ventelister til NM før turneringen er full. Fasene har i stede for et maksimumsantall per klasse nå et minimumsantall for å sørge for at klassene blir fylt opp.

Forhåndskvalifiserte til NM:

Knut Håland
Håkon Mathias Løvenskiold Kveseth
Tommy Steingrimsen
Peter Lunde
Jonas Tangen Hoff
Kasper Skovly
Ole Andreas Børnes
Yngve Mæland
Eivind Bogen Brurok
Jostein Håland
Ståle Stai Hakstad
Tom Erik Kristiansen
Morten Brenna
Nils Arne Håland
Olav H. Breistein
Jørgen Thoresen

forfatter: admin

Kommenter
0

Leave a reply