Nyheter
  • Hovedside
26
03
2021

Ny dato for The Woods II

av admin 0

Nå nærmer det seg The Woods og årets første Norgescup. Som mange av dere har fått med dere, er det en rekke restriksjoner som vi må forholde oss til. Slik det ser ut i dag, er det helt umulig å avholde et arrangement i slutten av april.
Derfor har vi, sammen med Disksportseksjonen i NAIF avgjort at Norgescupen nå flyttes. Dette er utrolig kjedelig, men håper alle viser forståelse for dette. Vi beklager ulempen dette medfører for mange, men håper allikevel at så mange som mulig har mulighet til å delta.

Ny dato er satt til 29. – 30. Mai.

For at det skal være mest rettferdig for alle, så vil dette gjelde fremover:
1. De som er registret og har betalt påmeldingsavgiften er sikret plassen de har, uavhengig om du er på venteliste eller ei. (Det vil si, er du på venteliste så beholder du den plassen).

2. Onsdag 7. April er siste frist for de som er påmeldt til å trekke seg vederlagsfritt fra The Woods. Etter denne datoen vil de som er påmeldt ikke få refundert hele beløpet. De vil heller ikke ha rett til spillerpakke.

3. De som ønsker å melde seg av gjør dette på følgende måte. Send epost til: sukkevannfrisbeeklubb@gmail.com . IKKE slett deg selv fra metrix, da mister du muligheten for refusjon.

Til dere som har bestilt overnatting på Hamresanden Resort så kan dere sende en e-post med nye datoer dere ønsker å ankomme til: Veronica Andreassen veronica@hamresanden.no

Vi håper at vi får gjennomført slik vi ønsker i mai, og ser virkelig frem til å se dere alle på banen vår. Det arbeides på banen ukentlig, og både standard og vanskelighetsgrad vil være høyere enn noen gang!

forfatter: admin

Kommenter
0

Leave a reply