Arrangørklubber

NC #1 – 24.-25. april: Øverås Frisbeegolfklubb med Sivert Øverås i spissen. Banen fremstår som en av de beste i Norge med tanke på variasjon, lengde, utseende og ikke minst lokalene rundt som jo må sies å være noe av det beste en disksportklubb har å by på i Norge. Debuterte som NC arrangør i fjor og besto med toppkarakter.

 

NC #2 – 9.-10. mai: Stovner Frisbeeklubb med Jon Henry Marthinsen som sjef Dette vet vi kommer til å bli en meget bra turnering. Stovner med Jon Henry i spissen har arrangert turneringer siden sporten var ung i Norge og har flere ganger løftet diskgolfarrangementene til nye høyder. En trimmet turneringsbane på Stovner er alltid en utfordring for spillerne. Vi i seksjonen er sikre på at de kommer til å levere en flott turnering.

 

NC #3 – 30.-31. mai: Trondheim Frisbeeklubb og Stjørdal Frisbeeklubb hvor ringreven Ingar Ballo Sandum er TD. En ringrev og en nykommer serverte oss den siste NC turneringen i 2019 i Selbu og har fått muligheten til å arrangere nok en NC. Aleksander Ødegård Miljus som ny banemester viste at han kan utarbeide utfordrende hull og en spennende layout. Området i Selbu er padde flatt og ulikt alle andre baner vi har i Norge, den ligger på en egen øy og har alle fasiliteter rundt på området. Vi gleder oss til å besøke Selbu igjen.

 

NC #4 – 12.-13. september: Sukkevann Frisbeeklubb med gode støttespillere fra Hisøy og gamle SSK. Sukkevann Frisbeeklubb har et sterkt forhold til Eydehavn og har fått med seg gode folk fra Hisøy og gamle SSK. Eydehavn frisbeegolfbane står i fare for å bli lagt ned grunnet veibygging og vårt ønske er å få en siste NC på denne flotte banen. Vi vet at mange spillere ønsker seg denne banen og nå får man en sjanse i september.

 

NM i Diskgolf – 31. juli – 2. august: Nidaros Diskgolfklubb representert med TD Leiv Aspén Nidaros har fått muligheten til å bygge en bane på Klæbu golfbane og vi får altså vårt andre NM tilknyttet en golfbane. Det er et nydelig golfanlegg som Klæbu har og Leiv Aspén lover oss en bane som kårer verdige norgesmestre. Vi gleder oss til medaljer og Kongepokal skal deles ut i Klæbu.

 

Pargolf NM – 26.-27. september: Langevåg IL Diskgolf henter oss tilbake Vi skal tilbake til Gålå. Dette fantastiske fjellet som huser både Per Gynt spillet og en fantastisk utsikt over Rondane skal atter engang få oppleve lange kast ned fjellsiden. Langevåg har i en årrekke arrangert nasjonale og internasjonale turneringer og at pargolf NM er i gode hender med TD Øyvind Jarnes i førersetet er vi ikke i tvil om. Vi reiser til fjells og gleder oss til nok en sesongavslutning 930 meter over havet.