Norgesmesterskapet i diskgolf

30.juli - 2. august 2020 | Klæbu DGC


Nedtelling til fase #4

0Days0Hours0Minutes0Seconds


Sponsorer
SEKRETARIAT:
Sekretariatet vil være i sekskantbygget som ligger rett ved kurven på hull #18.

 

SCOREKORT:
Alle grupper får utlevert scorekort ved hull #1 hver runde, disse må leveres til sekretariatet seneste 30 min etter at runde er avsluttet. Den spilleren som er oppført øverst i gruppa ved start leverer scorekortene, hvis gruppen ikke har avtalt noe annet.

 

RUNDESTART:
Grupper med starttidspunkt blir annonsert både på turneringens Discgolf Metrix-side og Facebook-side så snart disse er klare. Alle spillere MÅ melde seg til sekreteriatet 5 minutter før avkast for oppmøtekontroll, scorekortutlevering og motta dagens beskjeder.

 

REGISTRERING:
ONSDAG 29. juli
Registreringen vil finne sted i sekretariatet klokken 13:00 – 18:00

 

SPILLERMØTE:
ONSDAG 29. juli
Klokken 19.00 vil det være spillermøte med gjennomgang av bane/regler, presentasjon av frivillige og underholdning! Møtet blir avholdt XX.

Spillere som ikke deltar på dette møtet er selv ansvarlig for å sette seg inn i gjeldende baneregler og eventuelle endringer/bestemmelser for turneringen. Her vil også spillerpakka bli utdelt, de som ikke er tilstede risikerer å ikke motta denne.

 

BESPISNING:
Det vil ikke bli servert lunsj under konkurransen, men mulighetene for å kjøpe både frokost, lunsj og middag på lokasjon er tilstede.

 

FASILITETER:
Toaletter finnes i kafébygget like ved hull #1/18.

Vannposter utover sekretariatet vil være på hull XX og bli etablert ved behov andre steder, og eventuelt bli opplyst om på spillermøte eller ved rundestart.

 

PARKERING:
For spillere og tilskuere skal all parkering forgå ved hull #1 på markert område.

 

LISENS:
Alle spillere som deltar der Disksport Norge står som offisiell arrangør må være medlem av en norsk klubb tilknyttet NAIF og ha løst spillerlisens. Lisensen må være betalt før arrangementet starter. Dette gjøres via spillerens lokale klubb og er kun spillerens ansvar!

Arrangør

Arrangør: Nidaros Diskgolfklubb

Turneringsdirektør:
Sigrid Sandum
Telefon: +47 4988 77 244
E-post: sigrid@nidarosdiskgolf.no

 

Assisterende Turneringsdirektør:
Leiv Aspén
Telefon: +47 926 79 541
E-post: leiv@nidarosdiskgolf.no


Tidsplan

Kommer