Flaktveit frisbeegolfpark
Sponsorer
Norgescup #2 Flaktveit Open 2022

Vi har den glede av å invitere til NC #2 2022 på Flaktveit (Bergen). Vi tar i bruk de samme lokaliteter og den samme banen som har vært vertskap for NC både i 2018 og 2019. Vi satser på å lage en lokal happening hvor vi kan få vist frem det ypperste idretten har å by på for alle nye spillere som har kommet til de senere år. I tillegg en helg hvor spillerne får bryne seg på banen som kom på topp 10 listen over de vanskligste banene i Norge kun kort tid tilbake. Vi håper også å skape en ramme rundt turneringen hvor alle spillere trives og tar med seg hjem en positiv opplevelse uansett plassering.

Banen.

Banen er stort sett den samme som det ble spilt NC på i 2018 og 2019. Det er hovedsakelig standard oppsett med ett nytt «NC hull» (hull 17) og muligens noen små justeringer på enkelte andre hull. Se her for banekart og caddybook. Ved endringer vil disse sidene også bli oppdatert. Det er en bane hvor en har en del trange skogshull og en del parkhull med andre utfordringer enn trær. For en visuell gjennomgang finnes det en gjennomgang av banen på YouTube: Banekart NC Flaktveit 2018 – YouTube (oppsett for hull 7 er noe endret da kurv er flyttet bak og inn i skogkanten).

Påmelding.

Påmeldingsavgiften for NC 2021 skal være 800 kroner for seniorklasser og 375 kroner for juniorklasser. Denne avgiften skal betales ved påmelding. Om en spiller melder seg på uten å betale vil denne påmeldingen bli strøket uten forvarsel og spilleren må melde seg opp til turneringen på nytt.

De 10 beste i Open klasse fra NC 2021 har rett å melde seg på i fase 1. De 5 beste i junior-, dame- og masterklassen fra NC 2021 har rett til å melde seg på i fase 1. Etter fase 1 frigjøres ledige plasser fra forhåndskvalifiserte spillere til den ordinære påmeldingsordningen.

Avmelding.

Ved avmelding tidligere enn 3 uker før turneringsstart (6. mai) tilbakebetales påmeldingen minus et gebyrer på 75 kr. Ved avmelding mindre enn 3 uker før turneringsstart tilbakebetales 0 kr. Hvis en spiller ikke kan delta grunnet sykdom kreves det legeerklæring for å få tilbakebetalt påmeldingsavgiften minus et gebyr på 75 kr. når avmelding skjer mindre enn 3 uker før turneringsstart.

Ved avmelding fram til 2 uker før turneringsstart går ledig plass til neste på venteliste i samme klasse. Dersom det ikke er noen fra samme klasse på ventelisten, går ledig plass til neste på venteliste uavhengig av klasse.

Ved avmelding mindre enn 2 uker før turneringsstart går ledig plass til neste på ventelisten uavhengig av klasse.

Avmelding meldes til frisbeegolf@flaktveitik.no. Oppgi informasjon som fult navn, klasse og kontonummer for refusjonen.

Ved avmelding fram til 2 uker før turneringsstart går ledig plass til neste på venteliste i samme klasse. Dersom det ikke er noen fra samme klasse på ventelisten, går ledig plass til neste på venteliste uavhengig av klasse.

Ved avmelding mindre enn 2 uker før turneringsstart går ledig plass til neste på ventelisten uavhengig av klasse.

Klasser.

Det må være minimum 4 spillere i en klasse for at klassen skal gjennomføres.

Plassene i konkurransen er forbeholdt respektive klasser med følgende fordeling fram til og med én uke etter endt fasepåmelding:

Open – 40 plasser

Dame – 10 plasser

Junior – 15 plasser (f.o.m. året en fyller 11, t.o.m. året en fyller 18 år)

Master – 15 plasser (f.o.m. 40 år)

Grandmaster – 5 plasser (f.o.m. 50 år)

Ved flere enn 4 damejuniorer påmeldt, så etableres det en egen dame juniorklasse. En forutsetning er da at dameklassen fortsatt består av minst 4 spillere etter delingen.

PDGA rules officials.

Nytt av året er at alle spillere i Norgescup må ha bestått regel-eksamen hos PDGA. Er ikke denne bestått og i orden EN uke før turneringa, blir spilleren automatisk strøket og plassen går til øverste på venteliste. Man får da ikke refundert påmeldingsavgiften.

Lisens.

Alle spillere må ha gyldig lisens! Er ikke denne betalt og i orden EN uke før turneringa blir spilleren automatisk strøket og plassen går til øverste på venteliste. Man får da ikke refundert påmeldingsavgiften.

Mat.

Lørdag blir det servert varmmat mellom rundene. Det vil også være noe å bite i søndag. I tillegg vil det være kiosksalg begge dager.

Overnatting.

Det jobbes med å forsøke å få i stand en avtale med et hotell. Skulle det lyktes å få en avtale vi er fornøyd med og kan tilby spillerne vil det komme informasjon om det snarlig.

Adkomst/parkering.

Turneringssenter er Flaktveithallen som ligger like ved hull 1. Det er gratis parkering like ved Flaktveithallen. Buss nr 4 går jevnlig fra sentrum til like ved banen og bruker ca 30 min, bruk stoppet Breimyra. Se skyss.no for rutetider (vanligvis buss hvert 10. minutt).

 

For ytterligere informasjon se NAIF sine kriterier for Norgescup 2022.  PowerPoint-presentasjon (amerikanskeidretter.no)

Arrangør

Arrangør: Flaktveit Frisbeeklubb
Epost:
TD: Håvard G. Frøysa, 951 64 663
Leder Flaktveit Frisbeegolf – Eirik J. Nybakken, 924 62 448


Tidsplan

Tidsskjema:

Torsdag 26.05

Banen er klargjort, tilgjengelig for trening og stengt for andre enn deltakere på NC.

Fredag 27.05

Banen er klargjort og tilgjengelig for trening. og stengt for andre enn deltakere på NC.

17.00 Obligatorisk registrering åpner.

19.00 Obligatorisk registrering stenger.

19.30 Spillermøte, sannsynligvis digitalt.

Lørdag 28.05

09.00 Runde 1 Flaktveit Open – Shotgunstart

12.30 Lunsj

14.00 Runde 2 Flaktveit Open – Shotgunstart

19.30 Vil bli forsøkt arrangert en sosial tilstelning på lørdagskvelden. Mer informasjon kommer.

Søndag 29.05

08.30 Runde 3 Flaktveit Open –  Golfstart

 

Omspill om 1. plass starter på hull 1 og avgjøres med «sudden death».

Premieutdeling umiddelbart etter siste gruppe er inne (trolig rundt 16.00).