Norgescup #3: Selbu

5.-6. september 2020


Nedtelling til fase #5

0Days0Hours0Minutes0Seconds


Sponsorer
Velkommen til den tredje norgescupturneringen i diskgolf 2020!

I mai er det på tide å ta turen til vakre Trøndelag. Ringreven i NC-sammenheng, Trondheim frisbeeklubb, slår seg sammen nykommer Stjørdal frisbeeklubb for å arrangere en NC i 2020.

Konkurransen holdes på helt nye Årsøya Diskgolfpark i Selbu. Banen er helt ny i 2019. Banen gir varierte utfordringer. Den har både trange og åpne hull. Snittlengden blir på ca 130 med strategisk plasserte OB’er. Banen oppgraderes kraftig fra standard oppsett, med 9 ekstra hull. Her blir det noe å bryne seg på. Banen vil få noen korrigeringer fra i fjor men mye vil være likt. Sjekk ut fjorårets caddiboka for mer info om banen.

 

LISENS:

Som vanlig må alle deltakere i konkurranser sanksjonert av forbundet ha liens. Hvis du ikke har lisens får du ikke delta. Lisnes får man gjennom klubben sin. Ta kontakt med ledelsen i klubben din snarest om du ikke har lisens!

 

MAT:
Vi har åpnet for bestilling av mat. Dette gjøres via Trondheim frisbeeklubbs VIPPS-butikk.
Du finner matbestilling under «Kjøp og betal» -> Trondheim frisbeeklubb #10509 -> Se alle produkter -> Selbu Open NC3 – 2020. Forhåndsbestilling av mat er åpent frem til onsdag 27 Mai (etter dette øker prisen 😉 )
Vi kommer tilbake til hva etterhvert . Drikke kjøpes på stedet. Kjøp mat innen fristen, det lønner seg 🙂

 

CAMPING OG PARKERING:
Camping på området: De som ønsker å campe på området må sende epost til stjordalfrisbee@gmail.com angående dette.
All parkering skal foregå langs veien nedenfor brua eller på plassen før brua. Ikke kjør inn på området (unntak for camping bil/vogn som har avtalt med arrangøren).

 

BANEN:
Midlertidig kurver og utkastfelter settes opp søndag 24 Mai. Alle markering av OB og mandoer skal være klart i løpet av onsdag. Oppdatert banekart og caddybok publiseres senere.

 

SPILLERMØTE:
Spillermøtet avholdes i den store paviljongen/salen ved hull 13 klokken 20:00 på fredag.

 

SOSIAL KOSING:
Selbu ligger litt utenom allfarvei og det er begrenset med muligheter for utskeielser. Derfor benytter vi muligheten til å samles «rund bålet» til litt diskgolfhygge. Lørdag ettermiddag/kveld tennes griller på området. Kjøp inn grillmat og bli med på grillfesten. Det spilles musikk, vises diskgolf på storskjerm og vi kjører noen diskrelaterte aktiviteter/konkurranser med mer eller mindre lukrative premier. Dette blir kos 🙂

 

OVERNATTING

Det er begrenset med muligheter for overnatting i Selbu. Selbu Camping har hytter til meget hyggelige priser. 2,3 og 4-persons hytter er tilgjengelig. Bestilles på telefon 73 81 01 80. Campingen ligger ca. 3km fra banen.

 

Marienborg Camping og Gjestgivere har både hytter og rom. Hyttene ligger kun 200 meter fra banen. Meget begrenset med hytter så her må man være tidlig ute. www.marienborggjestgiveri.no

 

Selbusjøen Hotell & Gjestegård ligger ca en kilometer fra banen. Flott og ærverdig hotell med god plass. Bruk kampanjekoden FRISBEE (gjelder kun for fredag til søndag) for rabatterte priser.

 

I tillegg vil det i år som i fjor være mulig å overnatte på banen. Her er det god plass til campingvogner/campingbiler, telt, hengekøyer, etc. Dusj og toalettfasiliteter er tilgjengelig, men redusert mulighet for strøm (noen uttak finnes). For reservasjon av av plass her eller spørsmål om denne overnattingen vennligst send mail til aleksander.miljus@gmail.com

 

Det er også mulig å overnatte ved flyplassen på Værnes. Sjekk Scandic Hell og Radisson Blue Værnes for tilgjengelighet.

Arrangør

Arrangør: Stjørdal Frisbeeklubb & Trondheim Frisbeeklubb
TD: Ingar Ballo


Tidsplan

Kommer