NC#5: Øverås Open

18.-19. september


Nedtelling til fase #1

0Days0Hours0Minutes0SecondsBeliggenhet
Øverås Diskgolfpark ligger i Vestnes kommune i Møre og Romsdal, ca en times reise fra både Ålesund og Molde, samt 45 minutter fra Åndalsnes. Adresse er Batterivegen 7, 6390 Vestnes. Se kart under for veibeskrivelse:

Ankomst med fly
For de som kommer med fly er det mulig å reise både til Molde og Ålesund. Fra flyplassene er det offentlig transport til Vestnes, men de siste 10km fra Vestnes til Øverås må man belage seg på å bruke bil. Vi anbefaler å snakke med andre deltakere for å avtale skyss, men ta kontakt med oss hvis dere har problemer med transport til banen, så skal vi prøve å ordne det på en eller annen måte.

Molde – Vestnes
Flybuss eller drosje fra Molde Lufthavn mot Molde sentrum, og gå av ved fergekaia (ca 10min). Deretter 35min fergetur til Vestnes fergekai.

Ålesund – Vestnes
Buss fra Ålesund Lufthavn til Vestnes (må bytte buss i Ålesund eller på Moa). Ca 2 timer busstur inkludert bussbytte. Et alternativ kan også være å sjekke med deltagere fra Langevåg om det er mulig å sitte på noen fra Ålesund (ca 1t kjøretur).

Se bussruter her: https://www.frammr.no/

 

Overnatting
Vi tilbyr rimelig overnatting hele helgen på forsamlingshuset Ljosvang ca 600m fra banen. Lokalet blir tilgjengelig fra onsdag til søndag, og pris er 200kr pr natt.  Tilgang på kjøkken og toalett. Liggeunderlag/sovepose må tas med. Dusj vil være tilgjengelig i eget garderobebygg ca 300 meter unna.

Flere bilder av forsamlingshuset kan dere se her: http://www.ulfrihug.no/bilder/

Øvrige overnattingsmuligheter i nærheten:
Vestnes Fjordhotell ca 10km http://www.vestnes-fjordhotell.no/
Diverse Airbnb

For de som skal bestille overnatting på hotell anbefaler vi å være tidlig ute, da det kan være stor etterspørsel etter overnatting i kommunen.

Parkering på/rundt banen er noe begrenset. Vi oppfordrer derfor de som kommer med bil til å kjøre mest mulig samlet, og eventuelt benytte seg av parkeringsområdet ved grusbanen 500m fra banen. For de som skal starte på hull 8/9, finnes det også egen parkeringplass.

 

Matservering
Det vil bli servert hjemmelaget lapskaus mellom rundene både lørdag og søndag. Pris blir 100kr per dag, eller 200kr for begge dager, inkludert drikke fra Oskar Sylte.

 

Påmelding
Første fase av påmeldingen åpner mandag 7. juni kl 18.00, og påmelding skjer på DiscGolfMetrix: https://discgolfmetrix.com/1152579

Arrangør

Arrangør: Øverås Frisbeeklubb
Epost: mail@overaasfrisbee.no
TD: Sivert Øveraas – 911 26 047


Tidsplan

Kommer